Great souls endure in silence

~00~Learn to get in touch with the silence within yourself and know that everything in this life has a purpose~00~

Followers

Thursday, November 18, 2010

musim menuai tag !

 tag ni dari fakhri..thx (muke ketat)..haha

#Apa benda paling penting dalam hidup anda?
 = spek mata/contact lens. lau xda ni, maka dunia ini gelap lah..huhu

#Benda terakhir yang korang beli pakai duit sendiri
= kfc jom jimat set C. smbil2 tggu die lwt ptg isnin rtu..(ambek ko)

#Dimana tempat korang nak langsungkan perkahwinan & apa tema perkahwinan korang?
= di rumah tok kadi. Temanya..hitam+merah. Ala2 gothic gtuw :o

#Adakah korang sedang bercinta sekarang?
= sedang ingin bercinta..best lagu ni..wallaweh

#Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
= slagi xbertemu kekasih br la..suda bertemu br, xcinta da la y lama..tu pum mau tnya ka. haiyaa

#Novel/buku/majalah yang terakhir korang beli?
= cosmopolitan..pum mase smbil2 tggu die gak. Lwat ptg isnin rtu *double tongue

#Antara mak ayah korang , mana yang korang lebih mesra?
= lebih mesra nga mak. Mesra nga abah.

#Namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?
= eric northman, Edward Cullen, demon Salvatore (die da start daa..lala)

#Adakah korang basuh baju korang sendiri?
= xkn la nk basuh baju org lain plk. Tu rajin namenye. Kuang3

#Dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
=so far, genting lah ! sob3

#Pilih salah satu , peluk atau cium.
= y ni xmo plih. I choose both ! (demand)

#Beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda.
= senior aku merangkap sifoo persendirian
= aku syg die
= die xda daa (eh2 mksdnye, die suda abes blaja la)

#Benda yang korang sayang sangat dalam hidup korang ?

#5 lagu yang paling korang suka n slalu dengar :
= the only exception
= breakeven
= impossible
= not like the movies
= perfect two

#5 blogger yang dipertanggungjawabkan utk jawab tag ini :
= sarah
= amri
= zaim
= bella pinky
= aini (tggu thn dpn la..)

________________________________________________

tag ni plak dr miss enuni kita tu ye...ngeh3..dsbbkan as ni 'free', as jwb tag ni bdasarkan last couple long time ago k ! :)

1. gelaran anda berikan kepada si dia.
++ hmm xde kot..just pggl abg jer..sbb die TUA byk dr sy
2. bila first date korang? dekat mana?
++16 feb. kt pdg sekolah ! cliche sgt kan. mklum la time tu dak sekolah lagi.

3. kat mana korang selalu date?
++ mane la lagi..xkn pavilion plk..tmpat plg femes kt kb ni..KBMALL je la..

3. maksimum berapa kali korang date dalam seminggu?
++ none ! kdg2 stahun tu xpnah okey

4. perkara paling sweet korang pernah buat bersama?
++ kami pernah…..(oit pk apa haa ?? ish3..xigt lol)

5. hadiah paling best pernah dapat daripada dia?
++sume adiah die bg best...*wink (ayat bodek)

6. si dia pernah buat suprise tak?
++pnah laa..time bdy ke-20 sy tu..mmg tak expect pom die bw kek. igtkan mkn2 pizza je.

7. korang pernah gaduh?
++ haram la lau xpnah ! gaduh itu kan best..kan kan kan :-1

8. siapa selalu mengalah bila bergaduh?
++ die. ok sy jjur ni.

9. ayat ayat untuk dia?
++hi abg ! tahniah kamu suda bjaya. 28hb ni graduation kan. as bangga r nga abg..sori, xdpt hadir. (u know it) sambung master tu elok2 k. kejarlah impianmu. as sokong aje dr belakang. moga dpt btemu jdoh cpt2. kamu tu suda tua. hahaha

10. tag kat beberapa sweet couple yang korang nak.
++ aini (sweet gilerr r)
++ bella pinky
++ nana
++ sape2 y ase die sweet kapel la..xkuasa aku nk tag lagi..haha..gpom ne la tau status terkini dorg..sila2 lah ye..jgn malu2


5 comments:

zumiela7 said...

niey alkisah cinta zaman monyet dulu2 ka?? hohoho..siap ingt ag tarikh 16 feb..kat pdg skool lak tu..amat maher mnjd saksi...hohoho

mE iS aS said...

tu la psl...mmg dasar monyet r..hahah..dak skul date kt pdg skul..cliche sgt..hahha

bella pinky said...

uiks..name beta pom de di situ

nana said...

baru pasa ada tag! dah wat dah. yes~

mE iS aS said...

bella pinky: kamuu kan active blogger..mest je shelalu kene tag..hahah

nana: oke ! :)