Great souls endure in silence

~00~Learn to get in touch with the silence within yourself and know that everything in this life has a purpose~00~

Followers

Wednesday, November 3, 2010

masuk contest laa plak

hye semua! ahakz! korang suka posing2 tak? sure suka gile kan? cam aku gak. so, daripada korang simpan picture korang, baek masuk contest nie! first time aku nak wat contest! berdebar2 lak aku nak letak iklan nie! kui3. ;p


so, syarat2 penyertaan:


1. blogger yang berwarganegara malaysia sahaja. either laki or perempuan. dua2 leh join contest ni.

2. mesti menjadi follower kat blog cik cikin tau! senang korang nak tau sape pemenang kan? takut2 juga if due date ditukarkan k. ^^

3. dah tengok tajuk contest ni pun, sure tau nak letak pic ape kan? tak kisah la gaya ape sekalipun. but, mimik muka yang paling menarik, akan menjadi pemenang!

4. buat la entry pasal contest nie. cite la pasal picture korang.

5. picture mesti la gambar korang sendiri. bukan gambar mana2 artis lak! tak kisah la if gambar sorang2 or ramai2. if nak edit ke, or nak combine banyak2 pictures pun boleh. ikut la creativiti masing2. ^^v

6. tak kisah pakai ape2, asalkan tidak keterlaluan k. kena jaga adab n tatasusila juga rite? ^^

7. lepas dah buat entry pasal contest ni, jangan lupa pula post kan link entry korang kat comment bawah ni.

8. ouh yer, jangan lupa letakkan banner kat atas tu, pada sidebar blog korang k. n make sure link kan ke entry contest ni k!

9. tarik tutup adalah pada : 25 DISEMBER 2010

10. hadiah misteri menanti anda! jangan risau, hadiah memang menarik! dan hadiah akan di pos selepas nama pemenang di umumkan!

11. tag contest ini kepada 3 sahabat anda! if lagi ramai, lagi better rite? 
***********************************************************
haha..ive been tagged by mr pandazemo kite tu lew..ok2..thanks btw. im interested with this contest but have no intention to win pom kan. well as to fulfill leisure time jek. so, ive selected some pictures that show mimik muka. name pum ag contest mimik muka ! haiyaa...layan je laaa...zassss

cerite dsebalik gambaq kan. time ni aku kebuluq, 8 jam xmenjamah mknan. ratah donut pum jd la !

amcam..ade gaya model x? hah xde. hmm agak2 ley jd pgganti pengcara jln2 cr mkn x. xde jgk. xpa la..jnji aku kenyang suda. jln2 cr pasal best jgk !

aku suke sgt ambk gmbaq wak mimik muke tembam. xtau la nape. sbb aku tembam kot. time ni dlm kelas aje. lec xmasuk !


haha.. tembam debab cik bam cik bab. sume laa.
model kan. ne ley kene pnas2..mimik muke da bkerut2 daa. mane PA aku neh? aku suh bw payung, dia lak y ilang..aish!!

do i look gedisx? nope !!! but so gewdixs. haha..mimik: flirting someone.
 
n lastly, thats me..with normal mimik. smile always guys !






 with my power, i wanna tag these people .....

1) aini
2) ayie

 and other bloggers who are interested with it !!

4 comments:

Nurul Ashikin said...

wau! comei kamu! huhu. thanks 4 joining! ^^v

mE iS aS said...

welcee...tembam+debab itu comel !!!

kembatolo™ said...

halamak ! gambar last tuu..
sweet ah !! hehe

mE iS aS said...

last ea...haha...tipu lah !